Sander&Femke

Sander&Femke is een duo dat samen popliedjes en ballads spelen, maar niet zoals je het zou verwachten. De combinatie van het warme karakter van Femke’s stem en de unieke speelwijze van Sander op de basgitaar, zorgen voor een intieme en gezellige sfeer.

Wat begon als een experiment van twee studenten van het AMPA en de Rockacademie is uitgegroeid tot een hechte vriendschap en samenwerking, dat terug te horen is in de muziek. Sander en Femke leerden elkaar op het AMPA in een jazz-ensemble kennen. Na anderhalf samenspelen in dit ensemble, besloten ze om een nieuwe uitdaging aan te gaan: het maken van muziek met enkel basgitaar als begeleiding voor de zang. Na een zeer succesvol eerste optreden in de Jupilerzaal van poppodium 013 met een muisstil publiek smaakte het naar meer, en besloten ze om als duo door te gaan.

Qua repertoire kan je moderne pop en jazz in een speciale, kleine setting verwachten. Denk aan John Mayer, Corinne Bailey Rae, James Morrison, etc.
Sander&Femke zijn de ideale begeleiding voor ceremonies, borrels, en andere gelegenheden waar gezelligheid voorop staat.

Voor meer info, boekingen, en een vrijblijvende offerte, kan je contact met ons opnemen via het contactformulier op deze website!

a857a746-4d4d-45d9-b496-d207cd01bbc7

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s